کروم

591 بازدید
08 فروردین 1401

چکیده مقاله

کروم پیکولینات شکلی از کروم معدنی است که در مکمل ها یافت می شود. بسیاری از این محصولات مدعی بهبود متابولیسم مواد مغذی و کاهش وزن هستند.
این مقاله چندین مزیت احتمالی کروم پیکولینات را مورد بحث قرار می دهد و به شما کمک می کند تصمیم بگیرید که آیا ارزش امتحان کردن دارد یا خیر!

کروم پیکولینات چیست؟

کروم یک ماده معدنی است که به اشکال مختلف وجود دارد. اگرچه یک شکل خطرناک را می توان در آلودگی های صنعتی یافت، اما شکل ایمن آن به طور طبیعی در بسیاری از غذاها یافت می شود. این شکل ایمن، معمولا جز مواد ضروری برای بدن در نظر گرفته می شود، به این معنی که مقادیر مورد نیاز آن باید از طریق رژیم غذایی به دست آید. جالب اینجاست که جذب کروم در روده ها بسیار کم است و کمتر از 2.5 درصد کروم خورده شده جذب می شود. با این حال، کروم پیکولینات یک شکل جایگزین از کروم است که بهتر جذب می شود. به همین دلیل، این نوع کروم معمولا در مکمل های غذایی یافت می شود.

کروم پیکولینات می تواند قند خون را بهبود بخشد!

در افراد سالم، هورمون انسولین نقش مهمی در پیام رسانی به بدن برای رساندن قند خون به سلول های بدن دارد اما در افراد مبتلا به دیابت، مشکلاتی در پاسخ طبیعی بدن به انسولین وجود دارد.

چندین مطالعه نشان داده‌اند که مصرف مکمل‌های کروم می‌تواند قند خون را برای افراد مبتلا به دیابت بهبود بخشد. برای مثال یک مطالعه نشان داد که 16 هفته مصرف 200 میکروگرم در روز کروم می تواند قند خون و انسولین را کاهش دهد و در عین حال پاسخ بدن به انسولین را بهبود بخشد.

تحقیقات دیگر نشان داده است که افرادی که قند خون بالاتر و حساسیت کمتری به انسولین دارند ممکن است به مکمل‌های کروم واکنش بهتری نشان دهند.

علاوه بر این، در یک مطالعه بزرگ روی بیش از 62000 بزرگسال، احتمال ابتلا به دیابت در افرادی که مکمل های غذایی حاوی کروم مصرف می کردند، 27 درصد کمتر بود.

اما با این حال، به طور کلی، برخی از مزایای مصرف این مکمل ها در افراد مبتلا به دیابت دیده شده است، اما نه در همه موارد!

کروم پیکولینات می تواند گرسنگی را کاهش دهد!

اکثر افرادی که سعی کرده اند وزن خود را کاهش دهند و آن را حفظ کنند، با احساس گرسنگی و میل شدید به غذا آشنا هستند. در نتیجه، بسیاری به غذاها، مکمل‌ها یا داروهایی که می‌توانند به مبارزه با این تمایلات کمک کنند، علاقه دارند.

در یک مطالعه 8 هفته ای، 1000 میکروگرم کروم در روز (به شکل کروم پیکولینات) باعث کاهش مصرف غذا و گرسنگی در زنان دارای اضافه وزن سالم شد

تحقیقات دیگر افراد مبتلا به اختلال پرخوری یا افسردگی را مورد بررسی قرار داده است، زیرا این گروه ها به طور بالقوه می توانند بیشترین سود را از سرکوب گرسنگی ببرند.

در یک مطالعه 8 هفته ای به 113 فرد مبتلا به افسردگی تا 600 میکروگرم در روز کروم به شکل کروم پیکولینات یا دارونما اختصاص داده شد. محققان دریافتند که اشتها و هوس با مکمل‌های کروم پیکولینات در مقایسه با دارونما کاهش می‌یابد.

آیا کروم پیکولینات به کاهش وزن کمک می کند؟

با توجه به نقش کروم در متابولیسم مواد مغذی و اثرات احتمالی بر رفتار غذایی، مطالعات متعددی بررسی کرده اند که آیا کروم یک مکمل کاهش وزن موثر است یا خیر.

یک تحلیل بزرگ 9 مطالعه مختلف از جمله 622 فرد دارای اضافه وزن یا چاق را بررسی کرده است تا تصویر کاملی از مفید بودن این ماده معدنی برای کاهش وزن بدست آورد. در این مطالعات از دوزهای حداکثر 1000 میکروگرم در روز کروم پیکولینات استفاده شد. به طور کلی، این تحقیق نشان داد که کروم پیکولینات باعث کاهش وزن 2.4 پوند یا 1.1 کیلوگرم پس از 12 تا 16 هفته در بزرگسالان دارای اضافه وزن یا چاق می شود.

تجزیه و تحلیل مطالعه دیگری از تحقیقات موجود، در مورد کروم و کاهش وزن به نتیجه مشابهی رسیده است. پس از تجزیه و تحلیل 11 مطالعه مختلف، محققان متوجه کاهش وزن 1.1 پوند (0.5 کیلوگرم) با 8 تا 26 هفته مصرف مکمل کروم شدند.

آیا باید مکمل کروم مصرف کنم؟

با توجه به نقش مهم کروم در بدن، بسیاری به این فکر کرده اند که آیا مصرف کروم اضافی به عنوان یک مکمل غذایی یک استراتژی خوب برای سلامتی است یا خیر؟!

مطالعات متعددی اثرات کروم را بر کنترل قند خون و کاهش وزن بررسی کرده اند. انجمن های پزشکی اغلب برای مواد مغذی خاص یک سطح بالای مصرف قابل تحمل (upper limit ) تعیین می کند. به این معنا که مصرف بیش از این سطح ممکن است منجر به مسمومیت یا سایر مشکلات سلامتی شود. با این حال، به دلیل اطلاعات محدود موجود، هیچ upper limit برای کروم تنظیم نشده است.

ایمنی کروم پیکولینات

علیرغم فقدان UL رسمی، برخی از محققان این سوال را مطرح کرده اند که آیا کروم پیکولینات واقعا بی خطر است یا خیر؟!

بر اساس نحوه متابولیسم این شکل از کروم در بدن، ممکن است مولکول های مضری به نام رادیکال های هیدروکسیل تولید شود. این مولکول ها می توانند به مواد ژنتیکی شما (DNA) آسیب رسانده و مشکلات دیگری ایجاد کنند. جالب توجه است، اگرچه پیکولینات یک شکل بسیار محبوب از مکمل کروم است، این اثرات منفی در بدن ممکن است تنها زمانی رخ دهد که این شکل از کروم مصرف شود!

علاوه بر این نگرانی‌ها، یک مطالعه موردی مشکلات کلیوی جدی را در زنی گزارش کرد که 1200 تا 2400 میکروگرم در روز کروم پیکولینات را به منظور کاهش وزن مصرف کرده بود!

آیا ارزش مصرف دارد؟

علاوه بر نگرانی‌های ایمنی احتمالی، مکمل‌های کروم ممکن است با برخی داروها، از جمله مسدودکننده‌های بتا و داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی (NSAIDS) تداخل داشته باشند.

با این حال، اثرات نامطلوبی که می تواند به وضوح با کروم اضافی مرتبط باشد نادر است.

اگر می خواهید این مکمل غذایی را مصرف کنید، بهتر است با پزشک خود به دلیل احتمال عوارض ناخواسته یا تداخلات دارویی صحبت کنید.

مطالب مرتبط

کلاژن

28 نوع کلاژن در بدن وجود دارد، اما در اینجا...

گذر از میانسالی به سوی سالمندی!

چگونه نیازهای تغذیه ای شما با افزایش سن تغییر می...

واکسیناسیون در دوران بارداری می تواند به انتقال آنتی بادی به نوزادان کمک کند

یک مطالعه جدید از محققان دانشگاه نیویورک (NYU) مزایای دیگری...

فولفیل

محتویات این فرآورده شامل گلوکومانان یا فیبر محلول تهیه شده...

محصولات مرتبط

Be the first to write a review

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0 نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!
درخواست مشاوره تلفنی

    درخواست مشاوره تلفنی

    لطفا اطلاعات داخل هر فیلد را تکمیل بفرمایید تا کارشناسان ما در اولین فرصت با شما
    تماس تلفنی برقرار کنند!

    تلفن تماس : 37741900 025
    ایمیل : info@kavianipharmacy.ir